Flexibel Leren

Flexibel Leren

Ontspannend Ontmoeten

Ontspannend Ontmoeten

Prettig Samenwerken

Prettig Samenwerken

Spelend Ontdekken

Spelend Ontdekken

Highlights

Circulair Gedachtegoed

VERANDERENDE WERELD - ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

HERFSTACTIES

Profiteer NU van onze herfstacties op AV middelen

Stilzitten in de klas? Liever niet!

Bewegen tijdens het leren heel belangrijk!

Nieuwbouw bij Vanerum

Nieuwbouw nieuwe fabriekshallen nog dit jaar gereed.

Referenties

Tevreden klanten zijn belangrijk voor ons. Maar leerlingen en leraars die baat hebben bij onze producten zijn nog belangrijker! Ons motto is immers “Lifelong learning is fun!”. In deze rubriek laten we klanten met mooie projecten aan het woord.

Passende inrichting voor STC Rotterdam

"Natte" opleiding aan de Maas

 

In de Rotterdamse Delfshaven aan de Maas, staat een 70 meter hoog imposant gebouw dat sinds 2005 dienst doet als school voor VMBO, MBO, HBO en als kenniscentrum voor de maritieme wereld. In dit gebouw heeft VANERUM deze zomer vier maatwerk collegzalen verzorgd.

Rijnlands Lyceum Sassenheim - Na renovatie klaar voor de toekomst

Onderwijsvisie, licht en een beter klimaat

VANERUM heeft samen met de school en de architect een goed proces ingezet dat tot een metamorfose van het gebouw heeft geleid. In de renovatie is gefocust op een combinatie van onderwijsvisie, transparantie en een beter klimaat.

De Rank -Een fris ontwerp dat goed past bij het onderwijs

Basisschool De Rank

Basisschool De Rank is een christelijke school in Sprang-Capelle. Eerder dit jaar heeft hier een grote renovatie plaatsgevonden. Er is bewust gekozen voor renoveren in plaats van voor nieuwbouw vanwege de aanwezige ruimte in het bestaande gebouw. De lokalen zijn ruim en licht; dit wilde men heel graag hanteren.

SG Newton Hoorn -Nieuwe praktijklokalen voor vrije expressie

SG Newton Hoorn

De praktijklokalen voor drama, muziek, theater, toneel en vrije expressie zijn helemaal opnieuw ingericht. Nieuwe vloer, de wanden geschilderd en eigentijds meubilair. De industriële look van de ruimten is gehandhaafd en het ontworpen interieurconcept sluit hier naadloos op aan.