System.Web.Mvc.HtmlHelper`1[Umbraco.Web.PublishedModels.Case]

De Rank

Waalwijk
<div>

Een fris ontwerp dat goed past bij het onderwijs

VANERUM heeft als eerste leverancier een ontwerp voor de inrichting ingediend. Bij dit ontwerp hebben de wensen en eisen van de school als basis gediend. Jacob Uijl, directeur: “Onze onderwijsvisie is door VANERUM concreet vertaald in het ontwerp. Het is een fris ontwerp dat goed past bij het onderwijs.” Er zijn nog vier andere offertes aangevraagd, maar de keuze bleef bij VANERUM. Dit ontwerp sprak het meest aan en bood de grootste diversiteit.

Er is niet alleen gedacht aan lokalen/lesruimtes, maar ook aan een mooie entree en aan een docentenkamer waar men tot rust kan komen en ontspannen met collega’s kan bijpraten. Er is rekening gehouden met de kleurenwaaier van de architect; VANERUM heeft in haar kleurgebruik gelet op de kleuren die gelden voor onder-, midden- en bovenbouw. Jacob Uijl: “Het geheel is zeer kleurrijk geworden, maar met een rustig karakter. Precies zoals wij dit wensten.”

Leerpleinen

Er zijn twee leerpleinen ontworpen, die multifunctioneel ingezet kunnen worden. Leerlingen kunnen hier achter de pc werken, ze kunnen zowel in groepjes als individueel werken, het is inzetbaar als overblijfruimte en als presentatieruimte (voor bijvoorbeeld de musical of ouderavonden). Ook zal er in de toekomst een “English corner” komen. Al met al een breed inzetbare ruimte die – zeker in de midden- en bovenbouw – volop benut wordt.

Lovende woorden

Tijdens de open dag op 30 mei jl. bleek dat ouders en leerlingen zeer lovend en enthousiast zijn over zowel het gebouw als over de inrichting. “Ik heb nog nooit zoveel lovende woorden gehad”, aldus de heer Uijl.

Ook de docenten zijn zeer enthousiast. Ze vinden het niet alleen erg mooi, maar in de praktijk werkt het ook nog eens zeer prettig en kan men op diverse manieren lesgeven.

Jacob Uijl is dan ook zeer tevreden met en trots op het eindresultaat van de renovatie en de nieuwe inrichting.

</div>