Een optimale leeromgeving vereist de juiste tools, die ontwikkeld zijn met een bewustzijn van het digitaliseringsproces in het onderwijs, en alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Met meer dan 50 jaar ervaring in het onderwijs, weet Vanerum precies wat te bieden. Onze oplossingen worden samen met leerkrachten ontwikkeld om er zeker van te zijn dat we een oplossing kunnen bieden die aan hun behoeften voldoet en hun uitdagingen aanpakt.

Op deze pagina laten we je zien hoe Vanerum je kan helpen bij jouw digitale transformatie en het verbeteren van onderwijsomgevingen voor zowel studenten als docenten. Wij zijn jouw partner voor inclusief digitaal leren en innovatie in het onderwijs. 

Maak kennis met onze digitale leeromgevingen

Elke school en elk klaslokaal is uniek, dus deze leeromgevingen zijn niet beperkt tot fysieke klaslokalen, en
elk klaslokaal kan op verschillende manieren worden ingedeeld, zodat deze men de beste opstelling bekomt voor de stijl van elke leerkracht.


We gaan dieper in op elke omgeving en hoe
onze digitale oplossingen elke les tot leven kunnen brengen.

De Digitale Klas

Er zijn veel verschillende manieren om interactieve oplossingen in uw klaslokaal te integreren, en in de Digitale Klas bevelen wij onze totaaloplossing aan. Deze omvat zowel software als hardware waarmee u uw lessen naar een hoger niveau kunt tillen, zodat uw leerlingen veilig, betrokken en verbonden blijven.

De Hybride Klas

De Hybride Klas combineert klassikaal onderwijs met online leren, terwijl de leerlingen toch in realtime kunnen deelnemen en onmiddellijk feedback kunnen geven of ontvangen.

Met een interactief aanraakscherm, of de leerlingen nu in het klaslokaal zijn of online leren, heeft iedereen toegang tot de hulpmiddelen die ze nodig hebben om betrokken te blijven en productiever te zijn.

De Veelzijdige Klas

Het flexibele klaslokaal stelt de leraar en de leerlingen in staat beweging in hun leeractiviteiten te integreren. In plaats van de hele dag aan een bureau te zitten, kan de leerkracht met het flexibele klaslokaal het lokaal aanpassen aan de les of activiteit, waardoor de leerlingen meer betrokken raken en beter kunnen samenwerken.

Voor de leerlingen in de jongere klassen en de kleuterschool is het niet altijd gemakkelijk om stil aan hun bureau te zitten en in hun werkboek te werken. Een flexibel klaslokaal geeft ze de ruimte om te bewegen terwijl ze leren en het helpt ze zich veel beter.

De Gang

Deel aankondigingen, aankomende evenementen, noodberichten en schoolinformatie met onze digital signage-functie op ons i3TOUCH EX-display. Verschaf duidelijke informatie wanneer uw collega's en leerlingen dat het meest nodig hebben, met een prachtig 4K-scherm met antireflectie.

Bewaak de luchtkwaliteit in uw hele school met de i3CAIR, onze sensor voor binnenluchtkwaliteit. i3CAIR is een eenvoudige oplossing die ervoor zorgt dat u veilig naar school kunt terugkeren door de binnenluchtkwaliteit te bewaken, te waarschuwen en erover te rapporteren, en de oplossing integreert volledig met het i3TOUCH interactieve display.

Het kantoor van de IT-beheerder

Als IT-beheerder of gezondheids- en veiligheidsadviseur van een school kan zichtbaarheid hebben, technologie onderhouden en beheren, en de mogelijkheid hebben om gegevens over de luchtkwaliteit in uw klaslokalen te verzamelen en te rapporteren, een grote taak en veel papierwerk zijn.

Met onze softwareoplossingen voor het onderwijs hoeft u niets te missen en kunt u uw technologie overal en altijd up-to-date houden.

Het Auditorium

In een grote zaal of auditorium kan het een uitdaging zijn om alle leerlingen bij de les te houden. Het gebruik van een groter interactief scherm of bord zorgt ervoor dat iedereen uw les kan zien, ongeacht waar ze zich in de ruimte bevinden.

Onze oplossingen zijn eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en helpen de productiviteit en de leerresultaten te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd de leerlingen voorbereiden op de moderne werkplek.