System.Web.Mvc.HtmlHelper`1[Umbraco.Web.PublishedModels.Case]

ALASCA - Amsterdam Liberal Arts & Science Academie

Amsterdam
<div>

Innovatieve leeromgeving

 

VANERUM levert het nieuwe interieur van de Amsterdam Liberal Arts & Sciences Academie.

 

ALASCA Is een moderne en ambitieuze school voor VWO+ en Havo studenten.

 

Het bestaande onderwijsgebouw op het Zeeburgereiland heeft een heldere structuur met een grote open aula bij de entree. De wens was om de open ruimte een multifunctioneel karakter te geven met studieplekken, ruimte voor debat en lunchfaciliteiten. Een combinatie van stoelen, banken en tafels in verschillende vormen en afmetingen zorgt voor deze multifunctionaliteit, maar ook voor een aangename en inspirerende leeromgeving.

 

Via het uitgesproken trappenhuis kom je op de verdiepingen. Elke verdieping in het gebouw is opgedeeld in twee studiezones. Elke studiezone, met een eigen kleur, bestaat uit klaslokalen rondom een centraal leerplein. 

 

In de klaslokalen werden de ergonomische Opti+ Move stoelen en leerlingentafels geplaatst. De hoogte van deze leerlingensets variëren zodat er een aula-effect ontstaat en iedereen gemakkelijk het overzicht kan behouden. Bovendien zorgt de voetensteun aan de leerlingentafels ervoor dat iedere student steeds in een comfortabele houding kan zitten.

 

Op de centrale open leerpleinen werden diverse studieplekken gecreëerd, waar leerlingen terecht kunnen om rustig te studeren of samen aan een groepstaak te werken.

</div>

Producten

in dit project